Modele de lant cu banut

Cercei DubLi modèle Banut DIN Argint. Inchizatoare cu surub. Bijuteria Safir va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 10 de zile de la Data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si Conditiile de returnare nu incluent cheltuielile de transport. Foarte important: Gravura bijuteriilor Safir achizitionate en ligne este GRATUITA. Va puteti Personnalisat cum doriti orice produs in limita spatiului disponibil. Snurul este DIN Matase SINTETICA, rezistent la APA, intr-o Gama variata de Culori Care se poate Regla usor pe masura Dorita Livrarile in Romania se fac de Luni PANA vineri, intre orele 10:00-16:00 si sambata intre orele 10.00-12.00. Comenzile se VO rconfirma cu cel Poutine 1 ora inainte de livrare. . In Termen de 24 de Ore DIN momentul livrarii produsului, pentru orice problema intampinata, nu ezita sa ne contactezi prin email (comenzi@bijuteriasafir.ro) sau telefon 0721689302). Produsele returnate Care prezinta modificari fizice vor fi refuzate, STArea coletului fiind confirmata printr-un proces verbal intocmit impreună cu reprezentantul firmei de curierat.

In orice situatie de returnare a produselor (chiar si cand returnarea II este imputabila Bijuteriei Safir – colete détériorer, produse gresit facturate/gresit livrate, produse cu defecte de fabricatie), acestea trebuie sa fie in aceeasi Stare, in ambalajul original, Impreuna cu toate documentele Care l-au insotit (factura, certificat de garantie etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la Primire: fara détériorari, fara defecte (Cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de client in corespondenta cu bijuteriasafir.ro). En orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi Stare in care au fost trimise clientului, dans ambalajul original, Impreuna cu toate documentele Care l-au insotit (factura, certificat de garantie etc). Produsele ce taiate un ensemble trebuie returnate ca ensemble. ADRESA la care trebuie sa returnati produsul este: Magazin Diamond boutique, Calea Victoriei Nr. 26, sector 3, Bucuresti, COD postal 030027. Telefon: 0721689302 pentru a returna un produs al bijuteriei Safir va ne sa Contactați fan Courier. https://www.fancourier.ro/Telefon: 021/9336; 0723/0742.55.22.33 (pentru Bucuresti), * 9336 (* Petru a fi inlocuit cu prefixul local) pentru oricare Alte Informații légat de produsele si serviciile noastre, nu ezitați sa ne Contactați. Gravura este gratuita daca modelul si dimensiue permite acest aspect in cazul in care produsele nu corespund cerintelor Tale, potï sollicita returnarea sau schimbarea acestora in Termen de 14 de zile lucratoare. -Produsele de Tip comanda speciala, aduse in STOC in urma unei comenzi ferme din partea ta si a efectuarii platii, nu pot fi returnate-produsele personalizate la Cerere.

EN CE CONDITII POT FI RETURNATE PRODUSELE BIJUTERIEI SAFIR? Transport gratuit (Cu Posta Romana) pentru comenzile ce depasesc 150 lei produsele trebuie sa fie returnate in ambalajul original si in aceeași Stare în Care au fost primite in Termen de Maxim 14 zile lucratoare DIN momentul receptionarii coletului. Transportul in cazul returnarii sau schimbarii unui produs este suportat de client. Adauga la wishlistcum Cumpar/livrareconditii de returnare in cazul stornarii raccourcis sau retour prin extragaranție, costul de transport nu se stornează. Produsele comandate en ligne sunt livrate prin intermediul serviciilor de réception rapide asigurate de catre vanzator. In momentul expedierii coletului, bunicuta Societatii de réception va contacta cumparatorul prin e-mail/SMS sau telefon pentru a Indica intervalul de livrare. In cazul in care bunicuta Societatii de réception nu reuseste contactarea cumparatorului, acesta va mai proceda la doua avizari succesive.